onsdag 5 november 2014

Färglägga med distresser
 

Jag har alltid tyckt om Tim Holtz distressfärger, egentligen alldeles från början då jag startade med scrapbooking 2007. Men färglägga och akvarell målning har väl aldrig riktigt varit min grej. Det hemska med stämpelmotiv är väl att man ska klippa ut dem också, så jag försökte frångå dessa svåra delar och helt enkelt färglägga bakgrunden också. Här överst ser du mina första taffliga försök (jag kan inte ens hålla mig innanför linjerna!) men sen i morse fick jag nog till det. Så här blev resultatet:


Bakgrunden blev så som jag tnkt mig och figuren som åker skridskor likaså! :) Det som behövs är ett bra akvarellpapper och som tur är finns det ju sådant i BUTIKEN!

Här är en lista på de produkter jag använt:

Akvarellpapper
Distressdynor eller refiller (de färger jag använt är: Röda nyanser: Barn Door, Fired Brick, Ages Mahogany Hud: tattered rose och Antique linen, Gröna: Shabby shutters, bundled sage Blå: Broken china och Evergreen bough och till håret vintage photo blandat med squeezed lemonade and antique linen. Grå: Pumice stone)
Archive ink pad
Hedi Swapp Clearstamp 

Tack för mig!

1 kommentar:

  1. Så snyggt! Jag håller med dig i allt :-) jag använder bara distressfärger när jag gör kort och klippa ut orkar jag inte heller. Så färga in bakgrunden är perfekt. Dock har jag nog inte fått till det så snyggt och effektfullt som du, då jag färgar in på annat sätt. Men detta ska testas. Tack för inspiration :-)
    Kram

    SvaraRadera